»
S
I
D
E
B
A
R
«
Inspiration
December 14th, 2013 by admin

Jag tycker att det är riktigt viktigt att få motivation ibland, det kan vara inom olika områden. För det mesta så behöver jag det när jag tränar. Jag tränar thaiboxning för stunden och det är väldigt bra för mig, jag behöver folk runtomkring mig som är riktigt motiverade till att träna. Annars skulle inte jag orka göra det känns det som. Det är som att alla andras energi smittar av sig på mig när jag tränar. Jag behöver dessutom någon som går till träningarna med mig, för annars så orkar jag inte ta mig dit för att det är lite för jobbigt att göra det själv. Likadant är det för mig inom arbetslivet. Det var bra då advantum företagsutbildning kom till vårt arbete och gav lite inspirerande föreläsningar. Då jobbade man faktiskt bättre än innan, ibland måste man bli påmind om varför man gör saker.


Leave a Reply