»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ensam i Berlin
April 16th, 2013 by admin

Första gången jag kände mig rktigt ensam var när jag satt på ett hotellrum i Berlin. Jag hade bråkat med mina vänner som jag var där med och hade sedan tagit in på ett hotellrum själv. Konstigt nog så tyckte jag inte att det var jobbigt, snarare skönt. Dagen efter gick jag runt själv och hade det riktigt trevligt. Jag satt i en park och läste och ritade en stund. Sedan gick jag och åt middag i Kreutzberg. Där började jag prata med några tyskar vid bordet bredvid. Det slutade med att vi blev vänner och hängde med varandra hela kvällen. Dagen efter åkte jag hem till Stockholm igen. Jag kom och tänka på detta häromdagen när jag satt och åt lunch ensam på en restaurang nacka . Jag tror faktiskt att man växer en hel del som människa när man lär sig att umgås med sig själv.


Leave a Reply